Preskoči na sadržaj
Izbornik
Ohranjanje sijaja vašega otroškega vozička - Be Baby

Održavanje sjaja vaše dječje kolica

Dječja kolica su više od prijevoznog sredstva - ona su vjerni pratitelj koji brine o sigurnosti i udobnosti vašeg mališana. Da biste očuvali sjaj ovog važnog pomagala, ključno je da mu posvetite odgovarajuće održavanje. U ovom vodiču istražit ćemo korake kako održati dječja kolica u najboljem stanju, osigurati sigurnost vašeg mališana te produžiti njihov vijek trajanja.


1. Redovito čišćenje tkanine i okvira

Bez obzira radi li se o mrljama od hrane ili prašini s ceste, redovito čišćenje tkanine i okvira održat će kolica svježima i privlačnima. Koristite tkaninu koju je lako ukloniti i oprati te nježna sredstva za čišćenje koja ne oštećuju materijale.

2. Podmazivanje kotača i drugih pokretnih dijelova

Za glatku vožnju i sprječavanje trošenja redovito podmazivanje kotača i drugih pokretnih dijelova nije zanemarivo. Koristite kvalitetno mazivo kako biste održali optimalan rad kolica.

3. Čuvati na suhom i sigurnom mjestu

Kad ne koristite kolica, pohranite ih na suhom mjestu gdje nisu izložena izravnoj sunčevoj svjetlosti ili vlazi. To će spriječiti nepotrebno trošenje materijala.

4. Zamjena dijelova po potrebi

Ako primijetite trošenje ili oštećenja na bilo kojem dijelu kolica, odmah poduzmite mjere. Zamijenite oštećene dijelove kako biste očuvali cjelovitost kolica i osigurali sigurnost vašeg mališana.

5. Ograničavanje izloženosti ekstremnim uvjetima

Iako su moderni dječji kolica dizajnirana za različite uvjete, ograničite izloženost ekstremnim vremenskim prilikama. Prekomjerna izloženost suncu, kiši ili snijegu može ubrzati trošenje materijala.


S pravilnim održavanjem očuvat ćete sjaj i funkcionalnost vaših dječjih kolica, što će omogućiti sigurnu i udobnu vožnju za vaše dijete. Ulaganje u redovito održavanje zasigurno će se isplatiti u obliku dugog vijeka trajanja vašeg vjernog pomagača.

Kako izbrati popoln otroški voziček - Be Baby
Udobno in varno potovanje z malčkom - Be Baby

Vaša košarica

Pridružite se više od 200+ klijenata koji su povjerili BEBABY.

Tvoja košarica je trenutno prazna

Možda će vam se svidjeti...