Preskoči na sadržaj
Izbornik

Sigurnost podataka

1. Zaštita osobnih podataka: Vaša sigurnost je naš prioritet. Vaše osobne podatke obrađujemo s najvišom razinom povjerljivosti i sigurnosti.
2. Šifriranje podataka: Osobni podaci koje dijelite preko naše web stranice prenose se putem sigurnog šifriranog protokola (SSL), što osigurava zaštitu od neovlaštenog pristupa.
3. Pristup podacima: Pristup osobnim podacima imaju samo ovlašteni zaposlenici koji ih trebaju za obavljanje svojih zadataka.
4. Sigurnosna politika: Imamo uspostavljenu sigurnosnu politiku koja uključuje mjere za sprječavanje neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništavanja podataka.
5. Redovito ažuriranje sigurnosnih mjera: Neprestano pratimo i ažuriramo naše sigurnosne mjere kako bismo se prilagodili promijenjenim okolnostima i najnovijim prijetnjama.
6. Obavještavanje o kršenjima* U slučaju mogućih kršenja sigurnosti koja bi mogla ugroziti vaše osobne podatke, pravovremeno ćemo vas obavijestiti u skladu s važećim zakonodavstvom.
Vaša sigurnost i povjerenje su nam od ključne važnosti. Za dodatne informacije o sigurnosti podataka kontaktirajte nas na bebabyinfo@gmail.com. Hvala za suradnju!

Vaša košarica

Pridružite se više od 200+ klijenata koji su povjerili BEBABY.

Tvoja košarica je trenutno prazna

Možda će vam se svidjeti...