Sigurnost podataka

1. Zaštita osobnih podataka: Vaša sigurnost naša je prioritetna briga. S vašim osobnim podacima postupamo uz najvišu razinu povjerljivosti i sigurnosti.
2. Enkripcija podataka: Osobni podaci koje dijelite putem naše web stranice prenose se putem sigurnog šifriranog protokola (SSL), koji osigurava zaštitu od neovlaštenog pristupa.
3. Pristup podacima: Pristup osobnim podacima imaju samo ovlašteni djelatnici kojima su oni potrebni za obavljanje poslova.
4. Sigurnosna politika: Imamo sigurnosnu politiku koja uključuje mjere za sprječavanje neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništavanja podataka.
5. Redovito ažuriranje sigurnosnih mjera: stalno pratimo i ažuriramo naše sigurnosne mjere kako bismo se prilagodili promjenjivim okolnostima i najnovijim prijetnjama.
6. Obavijest o povredama* U slučaju potencijalnih povreda sigurnosti koje bi mogle ugroziti Vaše osobne podatke, pravodobno ćemo Vas obavijestiti u skladu s važećim zakonom.
Vaša sigurnost i povjerenje su nam od vitalnog značaja. Za dodatne informacije o sigurnosti podataka obratite nam se na bebabyinfo@gmail.com . Hvala na suradnji!