Kolačići i privatnost

1. Prikupljanje podataka: Predani smo zaštiti vaše privatnosti. Tijekom vašeg korištenja naše web stranice možemo prikupljati određene osobne podatke kako je navedeno u našim pravilima o privatnosti.
2. Kolačići: Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju i omogućuju web stranici da se prilagodi vašim željama.
3. Vrste kolačića: Koristimo funkcionalne kolačiće za osnovni rad web stranice, analitičke kolačiće za praćenje statistike korištenja i marketinške kolačiće za prilagodbu oglašavanja.
4. Suglasnost za kolačiće: Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje gore navedenih vrsta kolačića. Ako se ne slažete, možete promijeniti postavke kolačića u svom pregledniku ili zatvoriti web stranicu.
5. Zaštita osobnih podataka: Vaše osobne podatke tretiramo na najvišoj razini povjerljivosti i ne dijelimo ih s neovlaštenim trećim stranama. Detaljne informacije o tome možete pronaći u našoj politici privatnosti.
6. Prava korisnika: Korisnici imaju pravo pristupa, ispravka i brisanja svojih osobnih podataka. Za ostvarivanje ovih prava kontaktirajte nas na bebabyinfo@gmail.com .
7. Promjene pravila: S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša pravila o privatnosti i kolačićima. Promjene će biti objavljene na ovoj web stranici.
Hvala na povjerenju. Za dodatne informacije ili pitanja o privatnosti i kolačićima, obratite nam se na bebabyinfo@gmail.com .