Uvjeti plaćanja

1. Načini plaćanja: Prihvaćamo različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice, plaćanje pouzećem (naplaćuje se dodatnih 10 €) i bankovni prijenos. Pojedinosti su dostupne tijekom procesa kupnje.
2. Sigurnost plaćanja: Pružamo sigurno okruženje za vaše plaćanje. Svi podaci o plaćanju šifrirani su i prenose se preko sigurne mreže.
3. Obrada plaćanja: Vaša će narudžba biti obrađena tek nakon uspješnog primitka uplate. To obično znači trenutnu obradu za većinu načina plaćanja.
4. Potvrda plaćanja: Nakon uspješne obrade plaćanja, primit ćete potvrdni e-mail s podacima o narudžbi.
5. PDV i dodatni troškovi: Cijene proizvoda navedene su s PDV-om. Dodatni troškovi kao što je dostava mogu se posebno odrediti tijekom procesa kupnje.
6. Povrat novca: U slučaju povrata proizvoda, izvršit ćemo povrat novca na izvorni način plaćanja, osim ako nije drugačije dogovoreno.
7. Sigurnost osobnih podataka: Vaše podatke o plaćanju tretiramo s najvišom razinom povjerljivosti. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.
Posvećeni smo pružanju sigurnog i pouzdanog procesa plaćanja. Ako imate pitanja ili nedoumica, obratite nam se na bebabyinfo@gmail.com . Hvala na povjerenju!