Preskoči na sadržaj
Izbornik

Opći uvjeti poslovanja

Dobrodošli u bebaby.si! Molimo, pročitajte sljedeće opće uvjete poslovanja koji definiraju vaš odnos s nama:
1. Prihvaćanje uvjeta: Korištenjem naše web stranice i usluga prihvaćate ove opće uvjete poslovanja u cijelosti. Ako se s njima ne slažete, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.
2. Promjene uvjeta: Zadržavamo pravo na promjenu ovih uvjeta u bilo kojem trenutku. Promjene će biti objavljene na našoj web stranici i stupit će na snagu odmah nakon objave.
3. Narudžba i plaćanje: Postupak naručivanja, uvjeti plaćanja i dostava opisani su u odjeljku 'Narudžbe i uvjeti plaćanja'.
4. Dostava: Podrobnosti o našim postupcima dostave možete pronaći u odjeljku 'dostava'.
5. Povrati i garancija: Politike povrata i garancije su točno opisane u odjeljcima Garancija.
6. Privatnost: Vaša privatnost je važna. Pojedinosti o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima opisane su u našoj politici privatnosti.
7. Autorska prava: Svi sadržaji na web stranici su zaštićeni autorskim pravima. Reprodukcija bez dopuštenja nije dozvoljena.
8. Ograničenje odgovornosti: Ne preuzimamo odgovornost za moguću štetu ili gubitke koji bi proizašli iz korištenja naše web stranice ili usluga.
9. Kolačići: Web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Detalji su navedeni u našoj politici kolačića.
10. Mjerodavno pravo: Za sve sporove primjenjuje se hrvatsko pravo, nadležni sud je [npr. Okružni sud u Zagrebu].
Zahvaljujemo vam na pozornosti i poštivanju naših općih uvjeta poslovanja. U slučaju pitanja ili pojašnjenja kontaktirajte nas na bebabyinfo@gmail.com. Hvala za vaše povjerenje i suradnju!

Vaša košarica

Pridružite se više od 200+ klijenata koji su povjerili BEBABY.

Tvoja košarica je trenutno prazna

Možda će vam se svidjeti...