Opći uvjeti poslovanja

Dobrodošli na bebaby.si! Molimo pročitajte sljedeće opće uvjete koji definiraju vaš odnos s nama:
1. Prihvaćanje uvjeta: Korištenjem naše web stranice i usluga u cijelosti prihvaćate ove opće uvjete poslovanja. Ako se ne slažete s njima, nemojte koristiti našu web stranicu.
2. Promjene uvjeta: Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta u bilo kojem trenutku. Promjene će biti objavljene na našoj web stranici i stupaju na snagu odmah po objavi.
3. Narudžba i plaćanje: Proces naručivanja, uvjeti plaćanja i dostave opisani su u poglavlju "Uvjeti narudžbe i plaćanja".
4. Dostava: Pojedinosti o našim postupcima dostave možete pronaći u odjeljku "dostava".
5. Povrati i jamstvo: Politike povrata i jamstva detaljno su opisane u odjeljcima Jamstvo.
6. Privatnost: Vaša privatnost je važna. Pojedinosti o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima opisane su u našim pravilima o privatnosti.
7. Autorska prava: Sav sadržaj na web stranici zaštićen je autorskim pravima. Umnožavanje nije dopušteno bez dopuštenja.
8. Ograničenje odgovornosti: Ne prihvaćamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz korištenja naše web stranice ili usluga.
9. Kolačići: Web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Pojedinosti se mogu pronaći u našoj politici kolačića.
10. Mjerodavno pravo: Za sve sporove primjenjuje se slovensko pravo, nadležan je sud [npr. Okružni sud u Ljubljani].
Zahvaljujemo na pažnji i razmatranju naših općih uvjeta poslovanja. U slučaju pitanja ili pojašnjenja obratite nam se na bebabyinfo@gmail.com . Hvala na povjerenju i suradnji!